A murit Marcel Toader. Omul de afaceri a făcut infarct  1
Ultima Ora Social

A murit Marcel Toader. Omul de afaceri a făcut infarct 

Omul de afaceri Marcel Toader a murit. Acesta a încetat din viață la vârsta de 56 de ani.

Marcel Toader a făcut infarct în timp ce se afla la masă, potrivit Antena 3. Omul de afaceri avea probleme cu inima și mai făcuse preinfarct.

După ce s-a aflat că acesta a încetat din viață, pe contul său de socializare au apărut numeroase mesaje de condoleanțe. Pe numărul de telefon al lui Marcel Toader a răspuns un bun prieten al acestuia, Johnny Săndulescu, care a confirmat decesul.

Marcel Toader este un fost sportiv de performanță și om de afaceri. De-a lungul anilor, acesta a fost în centrul atenției din cauza numeroaselor sale căsnicii și divorțuri, șase la număr. Prima soție a fost o franțuzoaică, după aceasta i-a urmat tenismena Cătălina Cristea. În 2005, cântăreața Anamaria Ferentz devenea soția lui Marcel Toader.

După despărțirea de aceasta, omul de afaceri s-a recăsătorit la scurt timp cu Diana Ghenu, cu 23 ani mai mică decât el.

Cu prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, marcel Toader s-a însurat în anul 2008. Ultima soție a afaceristului a fost cântăreața de muzică populară Maria Constantin.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii