Caz ȘOCANT în Dolj. Tânăr de 19 ani, arestat
Caz ȘOCANT în Dolj. Tânăr de 19 ani, arestat
Social Ultima Ora

FOTO. A fost prins bărbatul suspectat de violarea şi uciderea fetiţei de 8 ani

Bărbatul suspectat de violarea şi uciderea fetiţei de opt ani din comuna Albeşti a fost prins de poliţişti din Botoșani.

 Bărbatul în vârstă de 32 de ani, a fost prins după ce poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical.

„În urmă cu puţin timp, bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost identificat de poliţişti. Acesta a fost văzut în timp ce se îndrepta spre locuinţa sa, prin vegetaţia din apropiere şi s-a pornit în urmărirea sa. În scurt timp, a fost prins şi imobilizat.

Au fost trase şi două focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime”, a spus Nenişcu.

Fetiţa de opt ani a fost găsită moartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o lizieră de salcâmi de la marginea localităţii Jijia, comuna Albeşti, după ce vineri seară dispăruse de acasă, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

A fost găsită moartă
A fost găsită moartă

Fetiţa a părăsit domiciliul în jurul orei 20,00 pentru a se deplasa la o rudă, care locuieşte în apropiere, fără a mai reveni şi fără a ajunge la ruda spre care se îndreptase.

Se pare că înainte de a fi ucisă minora ar fi fost violată.

Pentru identificarea autorului, în zonă au fost mobilizate peste 100 de forţe de ordine.

El este criminalul
El este criminalul

„Minora a fost găsită în cursul nopţii, decedată.

Aceasta se afla la marginea localităţii de domiciliu, într-o lizieră de salcâmi. Sunt desfăşurate activităţi specifice pentru identificarea autorului, fiind angrenate peste 100 de forţe de ordine, poliţişti, jandarmi, pompieri, poliţişti de frontieră. Beneficiem, de asemenea, de sprijinul jandarmilor din Suceava şi al poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Suceava”, a precizat Nenişcu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.