Neversea
240 000 de fani au participat la festivalul Neversea
Ultima Ora Social

240 000 de fani au participat la festivalul Neversea

Peste 60.000 de fani au participat la ultima zi a festivalului Neversea, astfel că numărul total al celor care au asistat la festival a ajuns la peste 240.000.

Ultima zi a festivalului Nveresea a adus pe scena principală trupe pop rock, printre care Kadebostany și Ofenbach, iar unul dintre cei mai așteptați DJ ai serii a fost belgianul Lost Frequencies, care a oferit un show incredibil în fața zecilor de mii de fani.

„De fiecare dată când știu că vin în România, am un sentiment de bine și mă simt ca și cum aș veni acasă. Publicul de aici mă așteaptă de fiecare dată cu multă căldură și asta este incredibil”, a declarat Lost Frequencies.

Una din surprizele serii a fost apariția lui Steve Aoki pe scenă, alături de DJ-ul Quintino. Artistul s-a simțit atât de bine sâmbătă seara încât a acceptat propunerea lui Quintino de a urca alături de el pe scenă pentru piesa Mayhem.

Și milionarul excentric italian Gianluca Vacchi a urcat pe scena principală în ultima seară a festivalului. Un show plin de energie și culoare a oferit și Bassjackers. Matoma a fost artistul care a încheiat ultima seară a festivalului Neversea. Artistul a rămas impresionat de răsăritul de la malul Mării Negre și de căldura cu care a fost primit de fani.

Pe scenele secundare, ultima seară s-a încheiat cu artiști precum Tale of US, Agents of Time, Priku, Black Coffee, Jan Blomquist și mulți alții.

Un succes incredibil l-a avut scena Nostalgia. Aici, nostalgicii au retrăit în fiecare zi a festivalului Neversea atmosfera muzicii anilor ’90. Toată zona din jurul scenei Nostalgia a fost decorată în stilul anilor 1990: casete, jocuri Mario, bănci de clasă, telefoane vechi și multe alte lucruri care le-au adus aminte participanților de anii de liceu și nu numai.

Potrivit organizatorilor, traficul total în cele patru zile a fost de peste 240.000 de participanți.

Fanii festivalului se pot deja înregistra pentru ediția de anul viitor a festivalului Neversea.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii