FESTIVAL INEDIT dedicat câinilor la Cluj. Premii și alte surprize pentru participanți
Social Ultima Ora

21 de suzete găsite în corpul unui câine. Vezi aici tot ce trebuie să știi despre Shar Pei

21 de suzete găsite în corpul unui câine

21 de suzete găsite în corpul unui câine – o surpriză de proporții în timpul unei operații efectuate asupra unui câine care fusese adus la cabinet de stăpânii săi pentru că vomitase o suzetă pe care a descoperit-o un medic veterinar din Oklahoma. Nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte a găsit în stomacul animalului, relatează UPI.

Un câine din rasa Shar-Pei, pe nume Dovey, în vârstă de patru ani, a fost adus la cabinet, miercuri, de stăpânii săi. Câinele îi este pacient dr-ului. Chris Rispoli de la Gentle Care Animal Hospital din Edmond, de când era pui.

Membrii familiei au observat recent că Dovey vomita și slăbise, iar patrupedul fusese văzut de bunica bebelușului lor ducând în gură o suzetă. Cățelușa Dovey a fost adusă la veterinar după ce a vomitat un astfel de obiect, iar familia a început să bănuiască unde dispar suzetele.

În timpul intervenției chirurgicale Rispoli a îndepărtat nu mai puțin de 21 de astfel de obiecte, pe când radiografia indica între 7 și 9 suzete.

Rispoli a declarat pentru postul KOKH-TV:

”În 20 de ani (de practică), acesta este cea mai nebunească operație pe care am făcut-o”

Medicul veterinar a precizat că speră ca acest caz să un exemplu pentru proprietarii de câini care trebuie să țină animalele la distanță de obiecte ce pot fi înghițite.

Ghidul Complet

https://yourdogadvisor.com/shar-pei/

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.