2 românce au jefuit un bătrân din Italia. L-au agresat după ce s-au urcat în mașina acestuia
Ultima Ora Social

2 românce au jefuit un bătrân din Italia. L-au agresat după ce s-au urcat în mașina acestuia

Clipe de coșmar pentru un bătrân din localitatea Locri din Italia. Pensionarul de 80 de ani a fost jefuit de două românce, care i-au luat toți banii, dar și aparatul auditiv din urechi. Cele două femei, de 24, respectiv 27 de ani, au fost arestate de carabinieri. 

Bărbatul s-a trezit pur și simplu cu cele două românce în mașina sa. Una dintre ele s-a așezat pe scaunul din drepata șoferului, iar cealaltă pe bancheta din spate. Femeile au început să-i ceară bani bărbatului.

Speriat, pensionarul le-a dat inițial cinci euro, mai apoi doi euro și, într-un final, 20 de euro, notează observator.tv. 

Bătrânul a încercat să țipe după ajutor, moment în care româncele au început să-l lovească și să-l amenințe.

Nemulțumite de pradă, cele două femei au furat telefonul mobil al bătrânului și, mai apoi, i-au smuls din urechi aparatul auditiv care costă peste 1.600 de euro. Bătrânul a alertat Poliția după ce româncele s-au făcut nevăzute.

Pensionarul a reușit să le descrie pe cele două suspecte, iar, în scurt timp, carabinierii au reușit să le prindă. Tinerele au fost arestate și plasate în custodia polițiștilor din Locri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.