INCIDENT! Președintele Franței, Emanuel Macron, lovit de un contestatar! Două persoane arestate! VIDEO 5
Externe Ultima Ora

INCIDENT! Președintele Franței, Emanuel Macron, lovit de un contestatar! Două persoane arestate! VIDEO

Președintele Franței, Emanuel Macron a fost lovit în timpul unei vizite de lucru în sudul țării.

Două persoane au fost arestate în Franța după ce președintele Emmanuel Macron a fost pălmuit de un bărbat în timpul unei plimbări în regiunea Drome din sud-estul Franței, relatează Reuters citând presa franceză.

BFM TV și RMC au publicat o înregistrare video distribuită pe Twitter care arată un bărbat într-un tricou verde, cu ochelari de soare și cu o mască de protecție strigând „Jos cu Macronia!” („A Bas La Macronie”) înainte de a-l lovi pe Macron.

Ofițerii de securitate ai lui Macron au intervenit rapid și l-au imobilizat rapid la pământ, trăgându-l pe președintele francez de la scena incidentului.

Macron și-a continuat ulterior vizita.Deși motivele bărbatului care l-a pălmuit pe Macron sunt deocamdată neclare, acesta poate fi auzind strigând de asemenea „Montjoie Saint Denis”, strigătul de luptă al armatelor franceze când țara încă era o monarhie.

Premierul Jean Castex a catalogat incidentul drept „un afront la adresa democrației”.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii