Bombă. Ponta anunță cine se va bate cu Iohannis pentru Cotroceni. Avem numele candidatului. FOTO
Ultima Ora

Omul lui Ponta, atac dur la Iohannis! ” Președintele a încălcat legea!”

Candidatul Alianţei PRO Bucureşti 2020 la Primăria Capitalei, Ioan Sîrbu, susţine că preşedintele Klaus Iohannis este agentul electoral al PNL şi al lui Nicuşor Dan, menţionând că acest lucru reprezintă „o flagrantă încălcare a regulilor procesului electoral”.

„Am mai atras atenţia asupra faptului că preşedintele Klaus Iohannis este în această perioadă agentul electoral al PNL. Acum, este şi agentul electoral al lui Nicuşor Dan.

Este o flagrantă încălcare a regulilor procesului electoral, pe care cel puţin echipa PRO Bucureşti 2020 le respectă cu onestitate, din respect pentru alegători. Faptul că preşedintele s-a consultat cu premierul nu este, în sine, deranjant.

Faptul că la această întâlnire a luat parte şi un cetăţean care – am vrea să credem – a cerut audienţă la şeful statului nu ar fi, în sine, deranjant.

Foarte deranjant pentru competitorii oneşti în aceste alegeri este faptul că, după această întâlnire, preşedintele României „a apreciat că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot conduce la rezolvarea deficienţelor grave existente la nivelul Capitalei””, a scris Ioan Sîrbu, joi, pe Facebook.

El a arătat că acest lucru este o încălcare a regulilor legale şi morale.

„Aceasta este o gravă încălcare a oricăror reguli, atât legale dar mai ales morale, privitoare la obiectivitatea şi imparţialitatea pe care reprezentanţii instituţiilor statului ar trebui să o aibă faţă de procesul electoral”, a adăugat Sîrbu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.