Ştefan Bănică
Ultima Ora

Ștefan Bănică OMAGIU adus regelui Mihai I de România. Ce a făcut vedeta

Ștefan Bănică OMAGIU adus regelui Mihai I de România. Ce a făcut vedeta

Anual, în ajunul Crăciunului unul dintre cei mai mari artiști ai României bucură zeci de oameni cu spectacolele pe care le face în această perioadă.

De mai bine de 15 ani Ștefan Bănică jr. umple sălile de spectacole la deja celebrul său Concert de Crăciun. Anul acesta este însă unul special pentru Ștefan Bănică, întrucât exact în perioada în care are cele mai multe concerte, este decretat Doliu Național în onoarea regelui Mihai I.

Astfel, Bănică și-a anulat concertul din 15 decembrie, iar pe cel din 16 l-a reprogramat la ora 20.30, după ce Majestatea Sa va fi înmormântată deja la Curtea de Argeș. Mai mult, ceele două concerte vor fi dedicate memoriei regelui Mihai I. ”Cele doua concerte de Crăciun de pe 16 decembrie vor fi dedicate memoriei Majestății Sale, Regele Mihai”, a spus vedeta.

”Cele 3 concerte de Craciun Stefan Banica, de la Sala Palatului, se vor desfasura astfel:
– Concertul anuntat pentru data de 15 decembrie va fi reprogramat pe 16 decembrie, ora 17:00
– Concertul anuntat pentru 16 decembrie va incepe la ora 20:30
– Concertul de pe 17 decembrie ramane asa cum a fost stabilit initial, la ora 19:30.

Biletele achizitionate pentru data de 15 decembrie isi pastreaza valabilitatea pentru concertul reprogramat pe 16 decembrie, ora 17:00. Contravalorea biletelor nu se returneaza deoarece spectacolul a fost amanat nu anulat. Pentru mai multe informatii/detalii, puteti suna la urmatoarele numere de telefon.: 0722408143, 0745171770, 0761478756.
Va multumim pentru intelegere!”, spun organizatorii sspectacolelor

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.