Radu Mazăre e terminat. Va rămâne în Penitenciarul Rahova încă 2 ani
Baron Psd, amic al lui Mazăre condamnat la încă 10 a ni de închisoare
Ultima Ora Social

Radu Mazăre face nuntă în închisoare. Ce spune logodnica acestuia

Logodnica lui Radu Mazăre, Roxana Mihalache, s-a prezentat, vineri, la sediul Primăriei Sectorului 5 pentru a depune dosarul pentru cununia civilă, programată pentru data de 10 iulie. Roxana Mihalache a precizat că nu există pregătiri speciale, pentru că va fi o căsătorie simplă, conform mediafax.ro

„Am depus documentaţia, am făcut toată procedura, aşteptăm să se oficieze căsătoria. A rămas pe 10. Nu avem ce pregătiri să facem, o să fie o căsătorie simplă şi atâta tot. Nu avem meniu, nu avem nimic, o sa fie pur şi simplu o căsătorie simplă. Astea sunt condiţiile. Va participa familia”, a anunţat Roxana Mihalache.

Logodnica fostului primar de Constanţa a declarat că îl va vizita sâmbătă pe acesta, la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat.

„Nu îi voi duce (sâmbătă -n.r.) nimic (lui Radu Mazăre -n.r.) pentru că încă nu are dreptul la pachet. Normal o să am o rochie, acum nu o să fie o rochie specială. Cum am mai spus, nu este importantă rochia, inelul, meniul, va fi o casătorie simplă. Suntem nişte oameni normali, ca toţi oamenii care fac o căsătorie , atâta tot. Chiar dacă e Radu Mazăre, e o persoană normală, ca toţi ceilalţi. Eu îmi doresc să fim împreună, atâta tot”, a completat Roxana Mihalache.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, vrea să se căsătorească cu iubita sa pe data de 10 iulie, aşteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5. Iniţial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlineşte şi 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.