Ultima oră. O persoană a fost prinsă sub un acoperiş smuls de vijelie 3
Ultima Ora Social

Ultima oră. O persoană a fost prinsă sub un acoperiş smuls de vijelie

O persoană din Baia Mare a fost prinsă sub un coperiș de bloc smuls de furtuna care a lovit orașul joi după-amiază. Victima a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean din Baia Mare.

Persoana prinsă sub acoperişul căzut de pe un bloc de apartamente, în vârstă de 39 de ani, a primit primele îngrijiri medicale de la medicii de pe Ambulanţă. Victima a fost conştientă pe tot parcursul intervenţiei. Incidentul a avut loc pe strada Victoriei din Baia Mare.

Ultima oră. O persoană a fost prinsă sub un acoperiş smuls de vijelie 4

Inspectorii de la Inspectoratul de Stat în Construcţii au deschis o anchetă în cazul acoperişului luat de rafalele de vânt. Mai mult, locatarii din bloc au suferit şi ei pagube însemnate.

În cădere, acoperişul a afectat structura a aproximativ 10 balcoane, dar şi coşurile de evacuare de la centralele termice, scrie Adevărul. Citeşte întreaga ştire:Persoană prinsă sub un acoperiș smuls de vânt în timpul furtunii din Baia Mare

„La faţa locului au intervenit două echipaje de pompieri – unul de stingere şi celălalt pentru descarcerare. Victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani, a fost scoasă de sub dărâmături şi preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportată la Spitalul Judeţean”, a declarat Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş. Citeşte întreaga ştire:Persoană prinsă sub un acoperiș smuls de vânt în timpul furtunii din Baia Mare

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.