Mesaj emoţionant al poliţiştilor pentru tricolori. "HAGI, RADULE, COMANE... SCOTEŢI-NE DIN CASE" 1
Ultima Ora Sport

Mesaj emoţionant al poliţiştilor pentru tricolori. „HAGI, RADULE, COMANE… SCOTEŢI-NE DIN CASE”

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj de susţinere pentru fotbaliştii naţionalei de tineret a României, care joacă joi seară contra Germaniei, în semifinalele Campionatului European.

Mesajul celor din Ministerul de Interne este adresat, în principal, fostului număr 10 din naţionala de fotbal şi legendei fotbalului românesc, Gheorghe Hagi.

„Acum mai bine de 20 de ani, ne-ai spus că generaţiei tale merită să i se facă statui!

Unii te-au luat în derâdere, alţii te-au criticat, puţini însă au înţeles ce ai însemnat pentru noi.Cu timpul, ne-am dat seama cât adevăr era în vorbele tale, mai ales atunci când ne uitam la alte campionate pentru că stadioanele noastre începeau să se golească. Spectatorii abia dacă aveau ce să vadă.Nu te-ai retras din fotbal şi ai început să antrenezi, dar ştim că nu ţi-a fost uşor pentru că nimeni nu mai investea în copii.Ai explicat şi lucrul aceasta, dar din nou nimeni nu te-a crezut.

Poate atunci ţi-ai dat seama că cineva trebuie să-şi asume creşterea unei noi generaţii de fotbalişti.L-ai luat pe Ianis de mână, exact ca atunci la finalul meciului de retragere şi ai plecat la Viitorul Constanţa ca să construieşti Echipa Naţională de Fotbal a României.

Mai ţii minte câţi au crezut în tine? Cu siguranţă, au fost puţini.Noi uitasem deja de fotbal, mai găseam bucurie în handbal, scrimă sau la un meci al Simonei Halep.Tu ai mers înainte, cu ambiţia şi seriozitatea pe care le-ai avut întotdeauna.Atunci când ne întrebam cine şi ce se va mai juca pe Arena Naţională, fotbaliştii tăi au început să performeze şi să ne dea speranţa că vom ieşi din nou din case ca să ne bucurăm şi să strigăm “HAI, ROMÂNIA!”.

Îţi mulţumim, Hagi pentru tot ce ai făcut pentru noi!Ştim că nu tu antrenezi echipa, dar sunt copiii tăi şi te rugăm să le spui aşa:-HAGI, RADULE, COMANE… SCOTEŢI-NE DIN CASE DISEARĂ!Bateţi Germania!Hai, România!”, au transmis reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne, pe Facebook.

România U21 va întâlni Germania U21, în semifinalele Campionatului European de tineret, joi, de la ora 19:00. Partida se va disputa pe Stadio Renato Dall’Ara din Bologna, iar la ora jocului sunt aşteptate aproximativ 40 de grade Celsius.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.