Caz șocant în Prahova. Un preot este acuzat că a agresat o elevă de clasa a 3 a
Caz șocant. Un preot băut și îmbrăcat doar în lenjerie intimă, a provocat un accident
Ultima Ora Externe

Un preot a fost condamnat la 11 ani de închisoare după ce a abuzat o fetiţă de 13 ani

Un preot din orașul argentinian Rio Grande a fost condamnat la 11 ani de închisoare după ce a abuzat de o adolescentă în vârstă de 13 ani.

O instanță din Rio Grande l-a condamnat miercuri pe preotul Cristian Vazquez la 11 ani de închisoare. Imediat după ce și-a primit pedeapsa, s-a dispus și arestarea preotului, care fusese judecat în libertate. Victima preotului, o adolescentă în vârstă de 13 ani, obișnuia să frecventeze biserica Virgen del Carmen.

Adolescenta și familia sa făceau parte din cercul de apropiați ai preotului. Adolescenta și sora sa obișnuiau să facă curat în casa preotului și erau recompensate financiar pentru acest lucru.

În acest context s-a apropiat preotul de adolescenta de 13 ani, de care a abuzat sexual de mai multe ori în anul 2013. Mama adolescentei a fost cea care a depus plângere împotriva preotului Cristian Vazquez în anul 2016, după ce fiica sa i-a mărturisit prin ce trecuse.

Pe durata anchetei și a procesului, preotul a negat că a abuzat de adolescentă, informează Infobae.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii