Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul elevei decedate de la Colegiul Național Gheorghe Lazăr
Victor Ciorbea
Ultima Ora Justiție

Victor Ciorbea are datorii uriaşe la ANAF. Este implicată şi soţia acestuia

Victor Ciorbea are de dat la ANAF 155.000 de lei iar soția sa, Lacrima, 225.000 de lei. Datoria datează din 2014 și, teoretic, ar fi trebuit achitată până în 2018.

Informația apare în ultima declarație de avere postată de deja fostul Avocat al Poporului pe site-ul instituției.

Victor Ciorbea are datorii uriaşe la ANAF. Este implicată şi soţia acestuia 5

De partea sa, totuși, familia Ciorbea are faptul că, în ultimul an, aceasta a plătit o parte din datorie, care se cifra la 557.000 de lei, conform declarației de avere din 2018.

Victor Ciorbea are datorii uriaşe la ANAF. Este implicată şi soţia acestuia 6

Conform unui comunicat al Avocatului Poporului din 2016, citat de ziare.com, „aceste datorii dateaza din perioada cand am avut calitatea de asociat la Societatea Civilă Profesională de Avocați «Ciorbea Victor & Ciorbea Lacrima”, până la numirea în funcția de Avocat al Poporului. Precizez că, în ultimii 10 ani, am plătit către bugetul de stat 1.600.000 de lei, reprezentând taxe și impozite, pe lângă suma de aproximativ 6.000.000 lei, rate bancare.

Menționez faptul că atat eu, cât și soția mea, facem eforturi deosebite pentru achitarea restului rămas de plată către bugetul de stat, precum și a celorlalte datorii, îndeplinindu-ne astfel, cu totală responsabilitate și bună credință, obligațiile de cetățeni, conform newseek.ro

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.