Cazul Sorina. Judecătorii dau verdictul. Află dacă va părăsi su nu România pentru a ajunge la părinți în SUA
Decizie finală în cazul Sorinei. Ce au hotărât judecătorii
Ultima Ora Justiție Social

Acuzații grave în scandalul fetiței abuzate! S-au făcut plâgeri la DIICOT pentru fals și uz de fals

Acuzații grave în scandalul fetiței abuzate! Ce spune bărbatul care a crescut-o: „Soția a fost obligată să semneze”. Există plângerela DIICOT. Autoritățile au mușamalizat cazul.

Scandal total și răsturnare de situație în cazul fetiței agresate din Baia de Aramă. Soțul asistentei maternale, Vasile Sărămăt, cel care a crescut-o pe fetița târâtă pe jos de mascați, a făcut o nouă serie de declarații grave.

„Avocatul Liviu Belulescu are soția judecătoare la Curtea de Apel Craiova și a fost complice cu această familie și ne-au răpit fata”, a spus bărbatul, conform Antena 3.

Bărbatul a comentat și despre documentele semnate de soția sa în care a spus că nu dorește să o adopte pe micuță. „Soția mea a fost indusă în eroare ca să semneze. Venea în fiecare zi aproape la noi cu copiii. Lua copiii de la școală și venea să mănânce la noi. Și a pus-o pe soție să semneze. A amenințat-o că dacă nu va semna va lua fata și o va duce la centru”.

„Doar semnătura e a soției, scrisul nu e al ei”, a mai spus Vasile Sărămăt. „Toată mafia a pornit de la Protecția Copilului, de la șefa adopției. S-au făcut plângeri la DIICOT, nu s-a luat nicio măsură. Am făcut plângeri pentru abuz în serviciu, fals și uz de fals, pentru trafic de copii”, a încheiat acesta seria dezvăluirilor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.