Dăncilă primește o lovitură cruntă. Mircea Badea o desființează
Social Știrea Zilei

Mircea Badea o ATACĂ dur pe ANDRA. ” Muritori de foame fără primării”

Mircea Badea o ATACĂ dur pe ANDRA. ” Muritori de foame fără primării”

Vedeta Antenei 3 Mircea Badea este extrem de revoltat pe faptul că foarte mulți artiști autohtoni primesc bani grei de la primării pentru câteva ore de cântat. Badea ar vrea ca artiștii români, printre care și Andra să nu mai primească bani de primării sau Consilii județene atunci când dau concerte în diferite locații.

Mai mult, acesta spune că dacă artiștii români nu ar mai fi abonați la banii primăriilor și consiliilor generale nu ar mai avea bani de vacanțe scumpe și haine de lux.

Acesta reacție a venit după ce în presă au apărut informații conform cărora Andra Măruță ar fi cântat de Revelion la Buzău pe 20.000 de euro.

„Diferența dintre Bon Jovi care, la un moment dat, o fi cântat și el pe banii primăriei, este că atunci când merge să dea un concert pe stadion, umple stadionul. Lumea vine și dă bani. Diferența între Bon Jovi și marea majoritate a artiștilor din România este că lui Bon Jovi îi era tot una suma luată de la primăria New York, adică și cu banii ăia și fără ei, tot aia era. De ce? Pentru că Bon Jovi umple niște stadioane de la plătitorii de bilete. Artistul român este muritor de foame fără primării și consilii județene. Știți pozele lor din Maldive? Divele care cântă nu ar mânca o vafă la colț fără banii publici ai primăriilor și consiilor județene. Artiștii din România mai cântă la nunți. Bon Jovi la câte nunți o fi mers? Dacă ar fi doar nunțile, fără concerte, divele nu s-ar mai duce în Maldive, s-ar duce la Varna, că la Mamaia este scump. Dacă ar fi doar nunțile, fără concerte, divele nu s-ar mai duce în Maldive, s-ar duce la Varna, că la Mamaia este scump.Unii cetățeni se plâng, printre altele, că nu au aparat RMN la spitalul care ține de primărie, nu au computer tomograf, nu au școli, nu au drumuri. Dar v-au plăcut spectacolele? E… acolo este computerul tomograf. Asta este țara. Una dintre trăsăturile noastre fundamentale, aici, în România este ipocrizia. Avem super talent la ipocrizie. Pe mine mă deranjează că primăriile dau zeci de mii de euro artiștilor. Lasă că poate să cânte și pe 5000 de euro dacă totuși, cetățenii care s-au jeluit că nu au aparat RMN, vor să vadă cum dă una din fund. Pe mine mă deranjează”, a spus Mircea Badea la Antena 3.

Mircea Badea o ATACĂ dur pe ANDRA. ” Muritori de foame fără primării” 3

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.