Simona Halep vs. Johanna Konta
Simona Halep vs. Johanna Konta
Sport

Simona Halep vs. Johanna Konta

Simona Halep vs. Johanna Konta

Simona Halep vs. Johanna Konta – Românca noastră începe azi ultimul turneu pe acest an. Liderul clasamentului WTA o întâlnește pe Johanna Konta, în primul meci de la World Tennis Thailand Championship. (Digi24 transmite Live)

Johanna Konta, 26 de ani, locul 9 WTA, conduce cu 3-1 la meciurile directe din întrecerile WTA. Simona Halep s-a impus cu 6-4, 7-6 (1) în sferturile turneului de la Cincinnati. Aici, sportiva din România avea să joace finala (pierdută cu 1-6, 0-6 în fața Garbinei Muguruza).

Cel mai tensionat moment al colaborării dintre Simona Halep și Darren Cahill (antrenorul care ar fi trebuit să o ducă pe primul loc în lume)  provine tot de la un meci cu Johanna Konta din acest an.

Simona Halep i-a anunțat pe organizatori că după World Tennis Thailand Championship, vrea să rămână acolo și să își continue pregătirea pe terenurile care sunt identice cu cele de la Australian Open.

Digi Sport transmite 50 de turnee WTA în 2018. Simona Halep va începe sanul următor în China, la Shenzhen (1-7 ianuarie), turneu pe care l-a câştigat în 2015.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.