Fostul pugilist Mike Tyson şi-a deschis o fermă de cultivare a cannabisului în California, a doua zi după ce vânzarea şi consumul de marijuana în scop recreaţional au devenit legale în acest stat.Mike Tyson a cumpărat un teren de 16 hectare în Valea Morţii din California pentru noua sa îndeletnicire. California a devenit cel de-al şaselea şi cel mai populat stat american care pemrite vânzarea produselor din canabis tuturor clienţilor cu vârsta peste 21 de ani.În Colorado, fostul rutier Floyd Landis se ocupă de cultivarea de marijuana.
Sport

Mike Tyson s-a făcut agricultor. Cultivă canabis

Fostul pugilist Mike Tyson şi-a deschis o fermă de cultivare a cannabisului în California, a doua zi după ce vânzarea şi consumul de marijuana în scop recreaţional au devenit legale în acest stat.

Mike Tyson a cumpărat un teren de 16 hectare în Valea Morţii din California pentru noua sa îndeletnicire.

California a devenit cel de-al şaselea şi cel mai populat stat american care pemrite vânzarea produselor din canabis tuturor clienţilor cu vârsta peste 21 de ani.

În Colorado, fostul rutier Floyd Landis se ocupă de cultivarea de marijuana.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii