Gică Hagi emoționat la cununia fiului său
Gică Hagi emoționat la cununia fiului său
Sport

Hagi scoate de pe line moarta un jucator.VEZI despre cine este vorba.

Trecut pe linie moartă la trupa „Viola”, fiul „Regelui” are mari șanse să își restarteze cariera la Galatasaray

Ianis Hagi (18 ani) nu intră deloc în vederile antrenorului Fiorentinei, Stefano Pioli, fiind trimis de cele mai multe ori la echipa de tineret a toscanilor.

Enervat de faptul că fiul său a fost izolat la Primavera, Gică Hagi se pare că a găsit o variantă optimă pentru ca Ianis să-și formeze cariera, în altă parte. Potrivit jurnaliștilor de la Hurriyet și Fotomac, „Regele” l-a propus pe Ianis la Galatasaray, acolo unde fostul mare decar al naționalei României a avut un succes răsunător ca jucător, în perioada 1996-2001, dar și ca antrenor, în două rânduri (2004- 2005 şi 2010-2011). Astfel, Hagi a rămas în cele mai bune relații cu clubul de pe Malul Bosforului iar prin prisma aceasta Ianis ar putea fi acceptat la „Cim Bom-Bom”.

În acest sezon, Ianis nu a jucat nici măcar un minut pentru echipa mare a Fiorentinei, iar în urmă cu câteva luni s-a discutat ca românul să fie împrumutat la Pescara (Serie B), dar tatăl său s-a impus categoric. De menționat este faptul că  fiul „Regelui” are dublă cetățenie, română și turcă, motiv pentru care legendarul „tricolor” e de părere că Galata este cea mai bună variantă pentru Ianis.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.