Mirel Rădoi
Sport

Fratele lui Mirel Rădoi, transferat la un spital din Timișoara, la cererea familiei

Fratele antrenorului naționalei de tineret a României, Mirel Rădoi, va fi transferat, marți, de la Spitatul din DrobetaTurnu Severin, la Timișoara, la cererea familiei. Bărbatul de 37 de ani a fost operat de urgență după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuieşte.

Medicii au anunțat, marți, că se fac demersurile ca Mihai Rădoi, fratele selecționerului echipei naționale de tineret Mirel Rădoi, să fie transportat la Timișoara, fie pe cale terestră, cu ambulanța, fie cu elicopterul SMURD, dacă condițiile meteo vor permite zborul.

Fratele selecţionerului naţionalei Under 21, Mirel Rădoi, a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin, luni seara, iar medicii ar fi vrut să-l transfere la Spitalul Floreasca, din București.

„Este stabil. (…) Au apărut complicații, a fost operat, era într-o stare bună în cursul dimineții de marți, este tot intubat și îl transferă la Spitalul Județean Timișoara, cu ambulanța, pentru că voiau cu elicopterul, dar încă nu s-a stablit dacă se poate. Familia a optat pentru această variantă, spitalul optase pentru varianta Spitalului Floreasca, argumentele noastre au fost că cei de acolo au mai multă experiență în traumatologie, dar familia hotărăște. Cu elicopterul încă e deschisă problema, pentru că deocamdată se aștepta să se vadă dacă poate să vină elicopterul și dacă vine, îl ducem cu elicopterul”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Jianu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Drobeta Turnu Severin.

Fratele fotbalistul Mirel Rădoi, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drobeta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, a ajuns, luni, la spital, după ce a căzut de la etajul 4 al blocului în care locuieşte.

Potrivit unor apropiați, bărbatul avea o relație tensionată cu soția sa și s-ar afla în divorț.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.