Declarația Narcisei Lecușanu, cunoscuta handbalistă
Declarația Narcisei Lecușanu, cunoscuta handbalistă
Sport

Narcisa Lecușanu vrea să fie șefa federației de Handbal

Fosta mare handbalistă Narcisa Lecușanu – și-a depus candidatura sa la șefia Federației Române de Handbal. Într-un interviu pentru Sport Total FM, handbalista a declarat că se simte pregătită să conducă handbalul românesc. Ea consideră că succesul ei este datorat pasiunii și implicării. Narcisa Lecușanu se va bate pentru șefia FRH cu actualul președinte fostul mare campion Alexandru Dedu.

Iubesc handbalul, i-am dedicat toata viata mea. Imi place ceea ce fac. Asa a vrut Dumnezeu, sa ajung in administratie, in Federatie, sa raman langa echipa nationala si langa colegele mele.

Am fost un om util si activ si uite asa am ajuns si la Federatia Europeana, dar statutul nu-mi va permite sa raman, deci voi ramane doar la Federatia Internationala. Lumea handbalului a avut timp sa ma cunoasca si sa ma aprecieze. Si la copii este nevoie de un staff complet. Preparatorul fizic este foarte importat. Cu siguranta, trebuie sa punem toti umarul la munca. Este cel mai greu cu copiii. Este greu sa ii atragi, sa ii motivezi. Sportul de performanta este greu, dar nu mai greu decat viata, te pregateste pentru aceasta.

In orice domeniu e greu, dar daca vrei sa fii bun, aloci timp, citesti mult. Eu am acceptat o provocare si le multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine. Vreau sa ne punem la treaba si sa nu ne mai uitam la altii, ci ei sa se uite la noi, ”a spus Narcisa.

Varianta audio aici:

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii