Cum s-a comportat Pep Guardiola la manifestații
Cum s-a comportat Pep Guardiola la manifestații
Sport

Cum s-a comportat Pep Guardiola la manifestații

Cum s-a comportat Pep Guardiola la manifestații

Cum s-a comportat Pep Guardiola la manifestații – Antrenorul echipei Manchester City, a fost acuzat de rebeliune pentru comportamentul din timpul manifestațiilor pentru independența Cataloniei, potrivit presei spaniole.

Guardiola, supranumit partizan “al dreptului de a decide”, a citit un manifest la manifestațiile din 11 iunie, care a mobilizat susținătorii independenței, potrivit raportului jandarmeriei.  Cel mai probabil el va fi judecat de către justiția spaniolă pentru “rebeliunea” sa.

Pep Guardiola, în vârstă de 46 de ani, este născut în centrul Cataloniei, la Santpedor. Este cunoscut ca jucător, ulterior antrenor de succes la FC Barcelona. Considerat unul din cei mai buni tehnicieni, i-a pregătit pe cei de la Bayern Munchen, iar din vara anului trecut este antrenor la Manchester City.

Separatiștii au fost destituiți acum două luni în urma tentativelor de secesiune care au zguduit Spania și Europa. Joi, catalanii au votat masiv pentru a decide daca aceștia se întorc la putere. Pe 27 octombrie, după proclamarea unilaterală a independenței, guvernul spaniol a destituit executivul și a dizolvat legile regionale, pentru a convoca noi alegeri.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.