Concordia Chiajna - FCSB este luni, 18 februarie, ora 20:00 1
Sport

Concordia Chiajna – FCSB este luni, 18 februarie, ora 20:00

Partida Concordia Chiajna – FCSB încheie etapa cu numărul 24 din Liga I Betano, luni, 18 februarie, de la ora 20:00.

FCSB poate profita de pasul greşit făcut de liderul CFR Cluj pe teren propriu, scor 1-1 împotriva celor de la Astra Giurgiu, şi se poate apropia la un singur punct de primul loc din Liga 1 Betano. Echipa lui Mihai Teja se deplasează la Chiajna, unde se va duela cu Concordia, echipă care vine după o înfrângere dramatică pe terenul Dunării Călăraşi, scor 2-1 cu un gol marcat de formaţia lui Dan Alexa în ultimele minute ale partidei. Echipa lui Falub este ultima în clasament, după ce FC Voluntari a remizat cu Dunărea, scor 0-0. Echipa lui Bergodi a urcat pe locul 13 datorită golaverajului. De partea cealaltă, vicecampioana vine după un succes clar împotriva lui Hermannstadt, pe Arena Naţională, scor 3-0.

În tur, ilfovenii s-au impus în faţa celor de la FCSB cu scorul de 1-0, pe vremea când Nicolae Dică era antrenorul principal al vicecampioanei, iar Dorinel Munteanu era pe banca Concordiei. „A fost o înfrângere în faţa Chiajnei şi este normal să vrei mai mult acum, să mergi să câştigi acest meci. Trebuie să te ambiţioneze acest lucru pentru că ai pierdut în faţa lor şi trebuie să îţi iei revanşa”, a spus Teja la conferinţa de presă.

„Toate meciurile sunt importante, noi ne dorim să devenim mai puternici, echipa să joace un fotbal mai bun de la meci la meci, asta este cel mai important lucru. Prima dată trebuie să ne uităm la noi în curte, după care să analizăm restul echipelor.

Rezultatul celorlalte ne interesează mai puţin. E momentul să câştigăm fiecare meci pentru că dacă îţi doreşti să fii sus, pe primul loc în clasament, să câştigi campionatul, trebuie să câştigi fiecare meci. Şi Craiova ca şi celelalte echipe se vor bate pentru fiecare partidfă, fiecare punct pentru că este în joc şi participarea în cupele europene, un obiectiv îndrăzneţ.

E o echip bună (n.red. – Universitatea Craiova), la fel ca şi CFR Cluj, ca Dinamo, echipe puternice. Cred că şi Botoşani este într-o formă bună. Astra a dovedit un joc destul de bun şi consistenţă şi continuitate. A avut rezultate”, a mai afirmat Teja.

Echipele probabile:

Concordia Chiajna: Greab – Meira, Marc, Cadamuro – Grădinaru, Albu, Gorobsov, Fota – Ghislain, Măzărache, AlexeFCSB: Bălgrădean – Benzar, Bălaşa, Filip, Morais – Pintilii, Matei – Man, Tănase, Coman – Hora

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.