Ce fotbalist cunoscut riscă 5 ani după gratii 5
Sport

Ce fotbalist cunoscut riscă 5 ani după gratii

Ce fotbalist cunoscut riscă 5 ani după gratii

Ce fotbalist cunoscut riscă 5 ani după gratii – Cristiano Ronaldo, câştigătorul Balonului de Aur e acuzat că ar fi fraudat statul spaniol cu aproape 15 milioane de euro. Portughezul este acuzat că faptele sale de fraudă au fost comise deliberat şi în cunoştinţă de cauză.

Procurorul-şef din acest caz, Caridad Gomez Mourelo, a declarat în fața instanței, că este foarte important ca binecunoscutul fotbalist să meargă  la închisoare:

„Este foarte important să meargă la închisoare. Sincer, avem oameni care ajung acolo pentru că nu au plătit 125.000 de euro”

Deşi pe plan sportiv Ronaldo a excelat, el e acuzat că s-a folosit de un paradis fiscal pentru a evita să plătească taxele pentru drepturile sale de imagine. Autoritatea fiscală din Spania a întocmit un raport ce stă la baza procesului intentat:

 “Credea că sumele ascunse în Insulele Virgine nu vor fi descoperite”

Starul argentinian Lionel Messi şi tatăl său, sunt implicaí intr-un caz similar, în urma cărora cei doi au primit condamnări de câte 21 de luni de închisoare, cu suspendare.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii