Fatih Terim
Sport

Antrenorul Fatih Terim a patra oară la Galatasaray

Antrenorul Fatih Terim va pregăti pentru a patra oară în cariera sa echipa de fotbal Galatasaray Istanbul, care poartă în prezent negocieri cu fostul selecţioner al Turciei, pentru a-l înlocui la conducerea tehnică pe croatul Igor Tudor, demis recent din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare, a anunţat clubul turc pe site-ul său oficial.

Terim, în vârstă de 64 ani, a mai antrenat-o pe Galatasaray în perioadele 1996-2000, 2002-2004 şi 2011-2013, cucerit în total şase titluri de campion naţionale, 2 Cupe şi 4 Supercupe ale Turciei, precum şi Cupa UEFA, în anul 2000, când la echipa din Istanbul evoluau internaţionalii români Gheorghe Hagi şi Gheorghe Popescu.

El a avut, de asemenea, trei mandate de selecţioner al Turciei, ultimul încheindu-l în vara acestui an, când a fost nevoit să renunţe la funcţie după ce a fost implicat într-o încăierare, fiind înlocuit cu românul Mircea Lucescu.

Galatasaray, care are în palmares 20 de titluri de campioană a Turciei, ocupă în prezent locul 3 în clasament, după ce a suferit weekend-ul trecut a patra înfrângere din acest sezon. La gruparea „Cim Bom” evoluează în prezent fundaşul român Iasmin Latovlevici.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.