Vreme capricioasă în ultimele zile ale lui 2017 1
Social

Vreme capricioasă în ultimele zile ale lui 2017

Vreme capricioasă în ultimele zile ale lui 2017.

Astfel, sâmbătă va fi rece, cu cer mai mult noros în toată ţara şi ploi de scurtă durată în sudul, estul şi nord-estul ţării, în timp ce, la munte, vor predomina ninsorile. Temperaturile pe timpul zilei vor fi cuprinse între 4 şi 8 grade, mai mari în sud-est, iar minimele vor fi în jur de -3 grade.

Duminică, în ultima zi din an, temperaturile vor creşte, ajungând chiar şi la 10 grade Celsius în sudul ţării, însă cerul va rămâne mai mult noros în partea de nord a ţării, unde vor fi şi ploi scurte, iar la munte va ninge,potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

În noaptea de Revelion, duminică spre luni temperaturile vor scădea sub 0 grade doar în zonele montane, în timp ce în restul ţării valorile termice nu vor coborî sub 4 grade. Va fi prezentă şi ceaţa, dimineaţa, seara şi pe timpul nopţii, în zonele joase.

Luni, în prima zi din anul 2018, temperaturile vor mai creşte puţin, astfel că vor ajunge la 10 grade în Transilvania şi chiar 13 în Muntenia şi Oltenia, vremea fiind mult mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, înnorat, însă, în zonele de munte, dar şi în nordul ţării. În sudul Olteniei, spre seară, se va instala ceaţa.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.