VESTE URIAȘĂ pentru angajații din Poșta Română. Salariile vor crește
Social

Vezi ce a adus Moș Crăciun Poștei Române

Vezi ce a adus Moș Crăciun Poștei Române

Vezi ce a adus Moș Crăciun Poștei Române – În oficiile Poşta Română a început distribuirea noilor uniforme pentru angajaţii companiei din front office/ghișee. Uniforme noi vor intra în posesia salariaţilor până la sfârşitul săptămânii.

Poşta Română a achiziţionat peste 4.500 de articole vestimentare pentru angajaţii din front office/ghișee în perioada sărbătorilor de iarnă. 27.500 de euro este valoarea totală a achiziției.

Dorința conducerii este de a da un suflu nou și de a proiecta o nouă imagine a Poştei Române, atât în rândul clienţilor şi partenerilor săi, cât şi în rândul angajaţilor.

Compania Națională Poșta Română a declarat:

„Această achiziţie de uniforme se alătură eforturilor noastre de a îmbunătăţi felul în care este percepută Poşta Română. Angajaţii companiei care au contact direct şi constant cu clienţii sunt importanţi pentru noi, întrucât, inclusiv prin intermediul acestora se întreţine imaginea Poştei Române. Ţintim să creăm o imagine nouă, ordonată, care să se reflecte, în acelaşi timp, şi în calitatea serviciilor prestate de angajaţii noştri. Compania Naţională Poşta Română are cei mai mulţi angajaţi din România, în contact direct cu clienţii.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.