Vedetele care vor deveni părinți în 2018 1
Social

Vedetele care vor deveni părinți în 2018

Vedetele care vor deveni părinți în 2018

Vedetele care vor deveni părinți în 2018 – Mai multe persoane publice așteaptă ca barza să le calce pragul în 2018. Kim şi Khloé Kardashian, Kylie Jenner, Jessica Alba, sau ducesa de Cambridge, Kate Middleton, sunt doar câteva din persoanele urmărite de media, care vor deveni mămici.

Iată care vor fi prospeții părinti:

Ducesa de Cambridge – Kate Middleton, va naşte în 2018 al treilea copil. Nu s-au dat informaţii cu privire la starea ei de sănătate, având în vedere că ea a avut probleme cu celelalte două sarcini. Sexul copilului este de asemenea necunoscut până în acest moment.

Prinţesa Magdalena a Suediei este însărcinată a treia oară. Familia regală a Suediei așteaptă un nou bebeluş! „Aşteptăm cu nerăbdare să devenim 5”, a comentat Magdalena, care mai are doi copii, prinţesa Leonore şi prinţul Nicolas.

Kim Kardashian aşteaptă un copil cu ajutorul unei mame purtătoare. Pentru a evita o sarcină ce risca să-i afecteze sănătatea, vedeta a optat pentru o mamă purtătoare care va aduce pe lume cel de-al treilea copil al său.

Khloe Kardashian, însărcinată cu primul său copil – clanul Kardashian se lărgeşte tot mai mult, cea care devine pentru prima oară mamă fiind de data aceasta Khloe Kardashian. Tatăl este vedeta de baschet Tristan Thompson.

Lionel Messi va avea un al treilea copil – Thiago şi Mateo Messi (cei doi băieţi ai lui Leo Messi) vor avea în 2018 un nou frăţior. Soţia lui Messi, Antonela Rocuzzo, este însărcinată cu al treilea copil.

Jessica Alba aşteaptă al treilea său copil – Honor şi Haven sunt numele celor două fetiţe pe care actriţa Jessica Alba le are deja cu soţul său Cash Warren. Acum familia aşteaptă un nou membru, al cărui sex nu a fost încă divulgat.

Behati Prinsloo şi Adam Levine aşteaptă al doilea lor copil. Top modelul Behati Prinsloo şi cântăreţul Adam Levine au anunţat pe reţelele de socializare apropiata venire pe lume a celui de-al doilea copil al lor. Ei mai au o fetiţă care se numeşte Dusty Rose Levine.

Top-modelul australian Miranda Kerr este însărcinată cu al doilea copil. După băieţelul Flynn, în vârstă de 6 ani, Miranda Kerr aşteaptă cel de-al doilea său copil cu actualul său soţ Evan Spiegel.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.