SENZAȚIONAL: PLÂNGERE PENALĂ ÎMPOTRIVA LUI ȚIRIAC... PENTRU CĂ A MĂCELĂRIT MISTREȚII
Social

Vânătoarea de mistreți a lui Țiriac mutată la Ersig în acest an

Vânătoarea de mistreți a lui Țiriac mutată la Ersig

Vânătoarea de mistreți a lui Țiriac mutată la Ersig în acest an. Tradiționala vânătoare de mistreți a lui Ion Țiriac, care avea loc la Balc, anual, a fost mutată în județul Caraș-Severin la Ersig. La acest eveniment care a inceput astăzi dimineață, participă mai mulți oameni de afaceri europeni.

Cand incepe partida de vânătoare?

Partida de vânătoare a inceput vineri dimineața la ora 08 și va dura mai multe ore. Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara, au declarat ca jo seara, mai multi afaceriști din Europa au aterizat cu avioanele private pentru a participa la eveniment.

Acest nou domeniu a fost achiziționat de către Țiriac în urmă cu doi ani. În 2015, Ion Țiriac a cumpărat cumpărat o pădure din apropierea satului Ersig de la prinţul Paul de România şi a amenajat un domeniu de vânătoare care se întinde pe o suprafaţă de peste 700 de hectare.

Carnea mistreților ca ajunge în unele cămine sociale din judeţul Caraş-Severin deoarece potrivit obiceiului, va fi donate.

O echipă de medici veterinari din cadrul Direcţiei Sanitar-Veterinare Caraş-Severin asistă la vânătoare pentru ca la final să analizeze carnea animalelor împușcate. Cererea depusă la  DSV Caraş-Severin, solicit asistentă pentru verificarea a 120 de carcase de mistreț.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.