Urmează haos în București. Podurile Ciurel, Eroilor, Operei și Timpuri Noi vor intra în reparații pentru un an
Social

Urmează haos în București. Podurile Ciurel, Eroilor, Operei și Timpuri Noi vor intra în reparații pentru un an

Primăria Capitalei va demara lucrările de consolidare și de reparare la mai multe poduri peste râul Dâmbovița. Este vorba de podurile Ciurel, Eroilor, Operei, Timpuri Noi, pentru care Consiliul General al Municipiului București a aprobat indicatorii economici în ședința de joi.

Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a votat în ședința de joi mai multe proiecte care vizează consolidarea și repararea mai multor poduri peste râul Dâmbovița, precum și pentru consolidarea Pasajului Fundeni.

Pentru asta, CGMB a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru investițiile respective.

Astfel, investițiile ar urma să fie următoarele: Pentru Podul Ciurel, suma necesară este de 3,8 milioane lei; Pod Eroilor – 5,3 milioane lei; Pod Opera – 13,6 milioane lei; Pod Timpuri Noi – 4,9 milioane lei, iar pentru Pasajul Fundeni este necesară suma 2,6 milioane lei, potrivit proiectelor ce se află pe ordinea de zi a ședinței CGMB.

Termenul de finalizare a lucrărilor ar urma să fie de aproximativ un an.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii