Bătrân de 83 de ani prins de polițiști când cerea favoruri sexuale
Un bătrân înșelat de 14,000 lei
Social

Un bătrân înșelat de 14,000 lei

Un bătrân înșelat de 14,000 lei – unui bătrân de 79 de ani  i-au fost sustrași 14,000 de lei de către un bărbat care l-a mințit spunându-i că banii pe care îi are nu mai sunt valabili.

Poliţiştii din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş-Severin îl caută acum pe acesta în urma sesizării bătrânului.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că:

bătrânul a fost abordat pe o stradă din apropierea locuinţei sale din Caransebeş, de un bărbat necunoscut. Intrând în discuţie cu acesta, bătrânul i-a spus că are nevoie de un instalator întrucât are probleme la coloana de apă. Bărbatul necunoscut s-a oferit să-l ajute, fiind invitat în curtea locuinţei. Ulterior, acesta a simulat o convorbire telefonică cu un instalator, asigurându-l pe bătrân că va veni cineva într-o oră pentru a remedia problema”

Același bărbat i-a spus bătrânului că el a fost director de bancă și că în seara respectivă se vor schimba banii. Bătrânul l-a invitat în casă pentru a verifica dacă banii mai sunt valabili, iar necunoscutul, în vitutea faptului că aceștia sunt expirați a spus că pleacă înainte şi îl aşteaptă la o agenţie bancară.

Mergând în altă încăpere să se schimbe, bătrânul a rămas fără bani și a sesizat Poliția care  desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorului 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.