O persoană aflată în arestul poliției a decedat. S-a deschis dosar de moarte suspectă
Un profesor român, închis în China de 5 ani, cere ajutorul statului. Autoritățile îl ignoră
Social

Uluitor. Tânăr suspectat de 4 violuri a fost reținut după 1 an

Un tânăr de 20 de ani, din comuna constănțeană Topalu, a fost reținut, marți, de polițiști, la un an după ce ar fi violat de trei ori o bătrână din aceeași localitate, iar șase luni mai târziu ar fi abuzat o altă femeie, el motivând că de fiecare dată era băut, scrie mediafax.ro

Potrivit polițiștilor, în perioada 25 decembrie 2017 – 1 februarie 2018, tânărul în vârstă de 20 de ani a intrat cu forța în locuința femeii de 77 de ani și, prin violență, a forțat-o pe acesta să întrețină cu el relații sexuale.

Victima a depus plângere, dar oamenii legii nu au reușit să-i dea de urmă.

Ulterior, în luna septembrie a anului trecut, el a recidivat, intrând peste o altă femeie din comună, în vârstă de 41 de ani, violând-o. Și în acest caz, victima a depus plângere, după care a vrut să și-o retragă, însă s-a stabilit că nu are discernământ.

În cele din urmă anchetatorii au reușit să dea de urma tânărului bănuit de vil, la mai bine de un an de la comiterea primei fapte.

„Urmare a cercetărilor în cazul comiterii a patru infracțiuni de viol, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei”, au precizat reprezentanții Poliției Județene Constanța.

Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânăr, iar în cursul zilei de marți va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Acesta este acuzat de viol, violare de domiciliu, lovire sau alte violențe și furt calificat, de fiecare dată acționând premeditat și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.