Specialitate de Porc pentru masa de Crăciun
Specialitate de Porc pentru masa de Crăciun
Social

Specialitate de Porc pentru masa de Crăciun

Specialitate de Porc pentru masa de Crăciun

Specialitate de Porc pentru masa de Crăciun – Surprindeți-vă musafirii cu un mușchiuleț de porc atât de fraged și delicios încât se va topi în gură.

Pentru a prepara mușchiuleț de porc la cuptor, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

– 200g ciuperci champignon

– 1 kg muschi de porc

– 3 căței de usturoi

– 2 linguri de ulei

– 2 roșii

– 3 linguri de sos de soia

– 200g cașcaval

– o lingură de suc natural de lămâie

– o lingură de muștar

Cum preparăm mușchiulețul de porc la cuptor?

  1. Amestecă sucul de lămâie cu muștarul, sosul de soia și untul.
  2. Taie mușchiul în felii transversale, dar nu de tot.
  3. Unge carnea cu mixul anterior și bagă-o în frigider până a doua zi.
  4. Zdrobește usturoiul.
  5. Taie felii ciupercile, roșiile și cascavalul.
  6. Introdu-le alternativ între feliile de carne.
  7. Învelește mușchiul în hârtie de copt și bag-o în cuptorul încins la 200 de grade Celsius, pentru circa 50 de minute.
  8. Servește mușchiul de porc cu dovlecei, cartofi sau orez.

Se asezonează și se consumă cu oaspeții de soi, printre zâmbetele gazdei. Crăciun Fericit!

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.