Schimbări majore în transportul în comun din Capitală. Amenzi uriașe și reguli stricte
Social

Va fi un singur bilet de călătorie în București.Cât va costa

Va fi un singur bilet de călătorie în București.Cât va costa

Consilierii generali din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti au aprobat, luni, introducerea biletului unic, valabil pentru RATB şi Metrorex, primarul Gabriela Firea afirmând că doreşte ca acesta să fie implementat până la sfârşitul sărbătorilor de iarnă.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a votat, luni, în cadrul unei şedinţe de îndată, introducerea biletului unic, care va fi folosit atât pentru transport cu metroul, cât şi cu RATB. Decizia a fost luată cu 32 de voturi „pentru” şi şase abţineri.

În cadrul şedinţei de CGMB, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus că doreşte ca acest tichet să fie disponibil după sărbătorile de iarnă.

Biletul unic 60 minute (valabil pe liniile urbane RATB şi Metrorex) va costa cinci lei, biletul cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie (valabil pe liniile urbane R.A.T.B. şi Metrorex) va costa 34 de lei, iar abonamentul de o zi (valabil pe liniile urbane RATB şi Metrorex) va avea preţul de 17 lei, potrivit unui ordin al ministrului Transporturilor publicat, luni, pe site-ul instituţiei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.