Prigoană
Social

Razboiul Prigoană – Adriana Bahmuțeanu continuă

Razboiul Prigoană – Adriana Bahmuțeanu continuă

Proces pentru educația copiilor

Silviu Prigoana se afla intr-un proces cu fosta lui sotie, Adriana Bahmuțeanu, cu care are doi copii, Maximus Mihai Prigoana si Eduard Gabriel Prigoana. Procesul dintre cei doi este pe baza educatiei copiilor. 

Intre mine si mama fiilor mei s-a purtat un proces legat de scoala pe care o vor urma acestia. Eu am ales Scoala Britanica din Bucuresti – unde copiii mei au fost admisi ca bursieri cu bursa integral, pana la finalizarea cursurilor liceale inclusiv. Mama nu a fost de acord cu solutia mea si a ales scoala 150 din Bucuresti, declara Silviu Prigoana

Prin decizie definitiva, instanta a dat castig de cauza mamei. Asadar copiii vor urma, la cererea mamei, cursurile Scolii 150, pana la parcurgerea pregatirii gimnaziale, fara a avea o perspectiva asupra celor liceeale, in locul urmarii cursurilor Scolii Britanice din Bucuresti, in mod continuu, pana la finalizarea cursurilor liceale, cum mi-asi fi dorit eu.

Prigoana nu se lasă bătut

Silviu Prigoana va proceda in continuare la folosirea tuturor cailor legale pentru a asigura copiilor lui altfel de conditii de viata si educatie, inclusiv prin exercitarea cailor de atac premise de lege, precum si prin promovarea unor noi actiuni.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.