Vremea din weekend. Ce temperaturi așteptăm
Sfaturi importante de la autorităţi. Ce trebuie să facem în caz de caniculă
Social

Prognoza meteo. Vremea ne surprinde. Ce temperaturi așteptăm

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice și în sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 18.02.2019 – 25.02.2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice și în sud-vestul teritoriului. Excepție vor face zonele montane și sud-estul extrem al țării, unde temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în vestul și sud-vestul teritoriului, precum și în nord-vest.

Săptămâna 25.02.2019 – 04.03.2019

Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai accentuat în regiunile sudice, vestice și nord-vestice.

Săptămâna 04.03.2019 – 11.03.2019Temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țări. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în cea mai mare parte a teritoriului.

Săptămâna 11.03.2019 – 18.03.2019 Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile nord-vestice, iar în rest se vor situa în jurul celor normale pentru această dată. Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi în general deficitare în regiunile intracarpatice și la munte și apropiate de cele specifice intervalului în rest.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.