Primele declarații ale criminalei de la Metrou
Primele declarații ale criminalei de la Metrou
Social

Primele declarații ale criminalei de la Metrou

Primele declarații ale criminalei de la Metrou

Primele declarații ale criminalei de la Metrou – Magdalena Șerban, aparent își regretă faptele. Ea a acceptat și expertiza psihiatrică, pe care inițial a refuzat-o.

Magdalena Șerban a fost dusă vineri la Parchetul Tribunalului Bucureşti, fiindu-i acordat un avocat din oficiu. Aceasta a precizat că femeia va fi supusă expertizei psihiatrice, pentru a se stabili discernământul la momentul faptei.

Magdalena a declarat:
„Regret! Prefer să fiu moartă”

Avocata Magdalenei a declarat:

„S-a dispus efectuarea unei expertize psihiatrice. Considerăm că este în interesul acesteia, pentru a se constata pe cale legală dacă avea sau nu discernământul faptelor comise în ziua respectivă. Nu avem un document oficial în privinţa internării la Psihiatrie. Restul detaliilor nu s-au discutat astăzi. Ea este de acord cu efectuarea expertizei, conştientizând atât cât a putut conştientiza că ar fi sau nu ar fi în avantajul său. Da, regretă şi chiar a spus la un moment dat că preferă să fie moartă, conştientizând ce s-a întâmplat. Restul detaliilor le vom afla pe parcurs”

După ce i s-a dus la cunoștiință efectuarea expertizei, femeia a fost transferată joi, din Arestul central, la Spitalul Penitenciar Jilava.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.