Femeie de 76 de ani, omorâtă pe stradă în București
Femeie de 76 de ani, omorâtă pe stradă în București
Social

Mesaj uluitor pe facebook al tânărului care și-a înjunghiat profesoara. L-a scris chiar înainte de atac

Mihai Alexandru Nițescu, un fost elev al Colegiului Tehnic Spiru Haret din Ploieşti, a intrat  marți, în incinta liceului, şi a înjunghiat o profesoară. Cu doar câteva ore înainte să comită atacul, tânărul de 22 de ani a scris pe Facebook un mesaj în care anunţa că a venit timpul răfuielii.

Agresorul de 22 de ani a vrut să se răzbune pe fosta lui profesoară pentru că l-ar fi lăsat corigent, pe vremea când îi fusese elev.

Mihai Alexandru Niţescu a anunţat-o cu câteva ore înainte de atac pe Facebook pe profesoară că a sosit timpul răfuielii.

„M-ai dat afară din liceu. A venit timpul să mi-o plăteşti şi nimeni şi nimic nu mă putea opri. Nu am frică, milă, scrupule. O să îţi sune în cap tot ce ţi-am promis. Nici clamparu nu a făcut ce o să îţi fac eu ţie. L-ai vrut pe dracu, îl ai!”, a scris Niţescu, potrivit observator.tv.

În 2016, Mihai Alexandru Nițescu şi-a ameninţat cu un cuţit un coleg. Atunci, a primit un termen de supraveghere de doi ani. Tânărul a mers la atac cu un topor, o teslă, foarfece şi o sticlă băutură.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.