Măsuri pentru a se evita următorul Colectiv
Măsuri pentru a se evita următorul Colectiv
Social

Măsuri pentru a se evita următorul Colectiv

Măsuri pentru a se evita următorul Colectiv

Măsuri pentru a se evita următorul Colectiv – Dacă nu-și informează clienții despre lipsa autorizației de securitate la incendiu, firmele care dețin cluburi, restaurante sau hoteluri vor fi amendate.

Conform unui proiect de act normativ ce a primit joi votul decisiv la Camera Deputaților, patronii de cluburi sau localuri, cărora le lipsește autorizația de securitate la incendiu vor trebui să afișeze panouri de informare. Amenda va putea ajunge până la 5.000 de lei, dacă nu se vor conforma actului normativ.

Legea nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, a fost completată de proiectul de lege care a trecut în Octombrie de Senat, și care astăzi a primit votul decisiv de la Camera Deputaților. Doar semnătura președintelui țării mai lipsește pentru ca documentul să poată fi aplicat.

Parlamentarii vor introduce o obligație legală de a se afișa public pericolul la care se expun vizitatorii în cazul construcțiilor și amenajărilor ce funcționează fără autorizația de securitate la incendiu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii