Se anunță sute de concedieri în 2023
Se anunță sute de concedieri în 2023
Social

Lovitură pentru 200 de angajați. O fabrică de lenjerie intimă din Arad s-a închis

 O fabrică de lenjerie intimă din orașul Curtici, județul Arad, deținută de compania Hanes Global Supply Chain România, în care lucrau 200 de persoane, a fost închisă în luna decembrie a anului trecut, transmite MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanților Primăriei Curtici, fabrica deținută de compania Hanes Global Supply Chain România, care își desfășura activitatea în zona liberă Arad –Curtici, și-a închis porțile în luna decembrie a anului trecut.

În total, aproape 200 de persoane angajate în cadrul firmei în care se producea lenjerie intimă au rămas fără loc de muncă.

„În luna decembrie a anului trecut și-a închis porțile fabrica Hanes. Nu au oferit foarte multe informații cu privire la motivele pentru care au luat această decizie. În fabrică se producea lenjerie intimă și îmbrăcăminte de noapte”, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, viceprimarul orașului Curtici, Ioan Daniel Doba.

Compania Hanes Global Supply Chain România, fosta Rosko Textil, face parte din grupul Hanesbrands, care numără peste 65.000 de angajați.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.