Fraţii Cămătaru
Social

Fraţii Cămătaru CONDAMNAŢI la ani grei de închisoare

Fraţii Cămătaru şi şefii clanului Sportivilor au primit astăzi sentinţa definitivă

Potrivit informaţiilor primite pana acum, magistraţii l-au condamnat pe Vasile Balint zis Sile Cămătaru, la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare. In paralel, liderul Sportivilor, Radu Cristian Roşca, a primit din partea magistraţilor 9 ani de închisoare cu executare.

Fiul lui Sile Cămătaru, a fost condamnat la pedeapsa de 2 ani cu suspendare. Adrian Lucian Preda, din gruparea „Sportivilor”, a primit 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Fraţii Cămătaru precum si şi liderul clanului „Sportivilor”, Radu Cristian Roşca zis „Roşca”, au fost trimişi în judecată în iulie 2013, alături de alţi 51 de interlopi, pentru săvârşirea de infracţiuni de violenţă.

 Grupările infracţionale organizate, cunoscute sub denumirile „Cămătarii” şi „Sportivii”, erau specializate în săvârşirea de infracţiuni de violenţă — şantaj, cămătărie, tentativă de omor calificat şi omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept.

Citeste si: Înca o zi liberă legală pentru români – VEZI când ai liber

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii