Flashmob în cinstea regelui în orașul drag lui Iohannis
Flashmob în cinstea regelui în orașul drag lui Iohannis
Social

Flashmob în cinstea regelui în orașul drag lui Iohannis

Flashmob în cinstea regelui în orașul drag lui Iohannis

Flashmob în cinstea regelui în orașul drag lui Iohannis – În semn de respect față de regele, locuitorii orașului Sibiu, au organizat un protest mut cu garoafe albe și foi pe care au scris citate dedicate ultimului rege al românilor.

La ora prânzului, în fața sesiului PSD din Sibiu, numeroși protestatari s-au strâns pentru al șasea manifestare cu privire la apărarea Justiției. Dar pentru că protestul a avut loc în ziua înmormântării regelui, organizatorii au cerut participanților să aducă citate și flori albe. Ținut în tăcere acest flashmob a fost dedicat memoriei regelui.

Apelul organizatorilor la care au răspuns peste 200 de personae a fost următorul:

”Chiar dacă suntem sau nu suntem regalişti, demnitatea şi onestitatea Regelui nu pot fi negate de nimeni, indiferent de convingerea politică. Ne-am dori ca cei care acum ne conduc să înveţe măcar un minim de decenţă de la Majestatea Sa, Regele Mihai”

Citatele aduse de participanți vizau atât personalitatea lui Mihai I, cât și valori naționale:
”România e o ţară pe care am luat-o cu împrumut de la copiii noştri”, ”Morala la noi ar trebui ridicată”, ”Nu va veni nimeni de altundeva să ne aducă binele”

Două scaune negre pe care a fost aşezat portretul Regelui Mihai şi o candelă au stat  în zona ”liberă de corupţie” pe care aceștia au decretat-o. Flashmobul de la Sibiu, de tipul ”sit-in” a fost demarat încă de luni şi a durat 60 de ore neîntrerupte, dar a fost suspendat în semn de respect pentru regele Mihai. Totuși, în fiecare zi la prânz, este organizat un flashmob. Manifestările de acolo pot fi urmărite pe comunitatea Facebook “Vă vedem din Sibiu”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.