Dezastru. Teodorovici face victime. 700 de oameni rămân fără loc de muncă 1
Dezastru. Teodorovici face victime. 700 de oameni rămân fără loc de muncă
Social

Dezastru. Teodorovici face victime. 700 de oameni rămân fără loc de muncă

Aproape 700 de angajați vor rămâne fără locuri de muncă, după ce fabrica de pantofi Rieker, din orașul Lugoj, județul Timiș, se va închide în această primăvară, potrivit reprezentanților Inspectoratului Teritorial de Muncă, scrie mediafax.ro

Șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș, Pavel Kasai, a declarat, marți, corespondentului MEDIAFAX, că fabrica de pantofi Rieker din orașul Lugoj se va închide în perioada următoare. În urmă cu câteva zile, reprezentanții companiei au notificat instituția că vor disponibiliza toți angajații, respectiv aproape 700 de persoane.

“Am primit zilele acestea o notificare cu privire la o disponibilizare totală a unui număr de 663 de angajați. Fabrica ar urma să se închidă în perioada următoare, nu știm care sunt motivele”, a afirmat Pavel Kasai.

Fabrica din Lugoj este deținută de producătorul de pantofi Rieker, fiind deschisă în orașul timișean în anul 1998, unde cei aproape 700 de angajați produc încălțăminte pentru piața vest-europeană.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii