CUTREMUR ÎN ROMÂNIA
Cutremur puternic de magnitudine 6 pe scara Richter
Social

Cutremur în România. Câte grade a avut

Cutremur în România. Câte grade a avut

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter s-a produs la miezul nopții, în zona seismică Vrancea, județul Buzău, la ora locală 00:15, potrivit Institutului Național de Cercetare- Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP).

Seismul a avut loc la o adâncime de 128,1 kilometri în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (10 kilometri), Întorsura Buzăului (43 kilometri), Covasna (44 kilometri), Vălenii de Munte (47 kilometri) și Mizil (47 kilometri).

Potrivit site-ului INFP, în această dimineața, la ora locală 5:45, a mai avut loc un seism de magnitudine mică, respectiv 2,2 grade pe Richter, dar acesta a fost localizat în județul Vrancea. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 30 de kilometri și în apropierea localităților: Râmnicu Sărat (15 kilometri), Focșani( 23 kilometri), Odobești (23 kilometri), Panciu (38 kilometri) și Mărășești (39 kilometri).

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii