Un tânăr de 25 de ani, găsit mort în cartierul aviației
Un tânăr de 25 de ani, găsit mort în cartierul aviației
Social

Crimă macabră urmată de incendiere. Un fiu de preot, consumator de etnobotanice, este principalul suspect

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, cunoscut ca și consumator de etnobotanice, este audiat, joi, de polițiști, el fiind suspectat de crimă, în cazul femeii din Lipănești, județul Prahova, găsită moartă într-o casă care a ars și pe trupul căreia, la necropsie, au fost descoperite lovituri de cuțit, scrie mediafax.ro

Purtătorul de cuvânt al Poliției Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că tânărul a fost dus la audieri.

„În urma cercetărilor în cauza privind decesul unei femei din Lipănești, a fost depistată o persoană banuită de comiterea faptei, care a fost condusă la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova, instituție care instrumentează dosarul”, a precizat Brezeanu.

Surse locale au spus că tânărul este fiul preotului din Lipănești. Acesta este înfiat și este cunoscut drept consumator de substanțe interzise.

El și victima erau vecini și nu se știe deocamdată ce l-ar fi determinat să comită fapta.

De altfel, potrivit surselor citate, acesta ar fi fost condamnat, în urmă cu un an, la închisoare cu suspendare pentru o tâlhărie comisă în Ploiești.

Polițiștii și procurorii din Prahova au deschis o anchetă și fac cercetări pentru omor după ce la necropsia făcută în cazul unei femei din Lipănești, găsită moartă într-o casă care a ars, au fost descoperite mai multe lovituri de cuțit și altele provocate de un obiect dur.

Surse judiciare au declarat că inițial, nu s-a știut că femeia, în vârstă de 65 de ani, a avut parte de o moarte violentă. La necropsie, medicii legiști au descoperit pe trupul femeii mai multe lovituri de cuțit dar și altele provocate de un obiect dur, ascuțit și lung. În plus, victima ar fi avut și o leziune gravă, în zona gâtului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.