Corupție în Poliția Română. Luare de mită
Corupție în Poliția Română. Luare de mită
Social

Corupție în Poliția Română. Luare de mită

Corupție în Poliția Română. Luare de mită

Corupție în Poliția Română. Luare de mită – cei doi agenți sunt sub acuzația că ar fi primit mită în valoare de 500 de lei de la un conducător auto, care a fost prins circulând fără a deține permis de conducere. Parchetul Capitalei i-a pus sub acuzare pe cei doi agenţi de la Secţia 22 Poliţie – Biroul Siguranţă Publică şi Patrulare.

Șoferul a fost pus sub urmărire penală pentru dare de mită şi conducerea unui vehicul fără permis, iar agenţii de poliţie sunt acuzaţi de luare de mită – potrivit comunicatului Parchetului Capitalei.

Pe data de 1 Februarie 2017, agenții de poliție au pretins și primit suma de 500 de lei pentru a nu constata săvârșirea infracțiunii. Tot pentru a nu aplica sancţiuni pentru încălcarea dispoziţiilor privind circulaţia pe drumurile publice, unul din agenți ar mai fi primit sume în valoare de: 500 lei, 1.200 de lei şi 400 de lei – de la alți trei șoferi.

Agentul de poliţie a fost reţinut pentru 24 de ore. El a fost dus vineri la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventive. Conducătorul auto și al doilea poliţist sunt cercetaţi sub control judiciar.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.