CFR România. Tren blocat mai bine de 3 ori în stația Cilibia
Social

CFR România. Tren blocat mai bine de 3 ori în stația Cilibia

Trenul interregio care circula între București și Galați a rămas, joi, timp de mai bine de trei ore blocat în stația Cilibia, din cauza unui deranjament tehnic la locomotivă. O parte dintre pasageri au găsit alte soluții de transport pentru a ajunge la destinație.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan, trenul a așteptat echipele de intervenție în stația Cilibia.

„Trenul IR 1575, care circula în relația București – Galați, a anunțat un deranjament tehnic la locomotivă. La ora 16.05 a oprit în staia Cilibia și a așteptat echipele de intervenție. Reparația locomotovei s-a finalizat în jurul orei 19.05, trenul a fost reînscris în circulație în jurul orei 19.25”, a spus Brânzan.

Potrivit acesteia, trenul a plecat doar cu o parte dintre călători, deoarece o parte dintre ei au plecat cu alte trenuri care au circulat în acest interval orar prin stația Cilibia si aveau traseu comun până la Galați.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii