CORUPȚIA UCIDE. Tânărul din Neamț care a fost dus în Belgia NU a fost Operat. E în stare critică
Social

Cazul COLECTIV. ”Domnule ministru Bodog, unde este Raportul Colectiv?”

Cazul COLECTIV. ”Domnule ministru Bodog, unde este Raportul Colectiv?”

Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, afirmă că la Colectiv ”politicul a ucis”, iar ”politicul şi justiţia protejează vinovaţii şi continuă să ucidă”. El afirmă că, la 2 ani de luni de la tragedie, nimeni nu a identificat problemele şi nu a luat măsurile care ar putea duce la evitarea unei noi ”crime numite Colectiv”.

”Zilele astea vedem o lupta acerba pentru dreptate, pentru justiție, de fapt pentru cine stapaneste justiția. Nu ca ar fi fost justitia foarte independentă pana acum. Unde au fost si unde sunt procurorii atunci cand vorbim de sanatate? Vorbim zilnic de mafia din sanatate, de manageri corupți, de medici spagari si afaceriști, de aparatura inutila cumparata cu milioane de euro, de miliarde cheltuite aiurea, fara sa avem un spital nou. Unde sunt anchetele? Ce face Ministrul Sanatatii? Ce face Primul Ministru? Ce face partidul care promitea zeci de spitale regionale, nationale, intergalactice? A trecut un an si nu avem nici un proiect. Toata mizeria, toti hotii , asa zisi zei ai medicinei, sunt protejați, sunt acoperiti de miniștri, de primari, de anchetatori.
Au trecut 26 de luni de la Colectiv si nu avem nici măcar o sectie de arsi construită, desi exista finanțare de la Banca Mondială .
Au trecut 2 ani si doua luni de la Colectiv iar Ministrul Sanatatii tot nu are Raportul Colectiv.
Au trecut 26 de luni si nimeni nu a identificat problemele si nu a luat masurile care sa duca la evitarea unei noi crime numite Colectiv.
Vinovatii sunt protejati de hotarari politice la care procurorii adera cuminți.
In Colectiv politicul a ucis. Dupa Colectiv , politicul si justitia protejeaza vinovatii si continua sa ucidă.
Domnule Ministru Bodog , unde este Raportul Colectiv? Care sunt masurile luate? In ce stadiu se afla cele 4 sectii de mari arsi promise??”, scrie Eugen Iancu pe pagina sa de facebook.

Cazul COLECTIV. ”Domnule ministru Bodog, unde este Raportul Colectiv?” Preşedintele Asociaţiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, afirmă că la Colectiv ”politicul a ucis”, iar ”politicul şi justiţia protejează vinovaţii şi continuă să ucidă”. El afirmă că, la 26 de luni de la tragedie, nimeni nu a identificat problemele şi nu a luat măsurile care ar putea duce la evitarea unei noi ”crime numite Colectiv”. ”Zilele astea vedem o lupta acerba pentru dreptate, pentru justiție, de fapt pentru cine stapaneste justiția. Nu ca ar fi fost justitia foarte independentă pana acum. Unde au fost si unde sunt procurorii atunci cand vorbim de sanatate? Vorbim zilnic de mafia din sanatate, de manageri corupți, de medici spagari si afaceriști, de aparatura inutila cumparata cu milioane de euro, de miliarde cheltuite aiurea, fara sa avem un spital nou. Unde sunt anchetele? Ce face Ministrul Sanatatii? Ce face Primul Ministru? Ce face partidul care promitea zeci de spitale regionale, nationale, intergalactice? A trecut un an si nu avem nici un proiect. Toata mizeria, toti hotii , asa zisi zei ai medicinei, sunt protejați, sunt acoperiti de miniștri, de primari, de anchetatori. Au trecut 26 de luni de la Colectiv si nu avem nici măcar o sectie de arsi construită, desi exista finanțare de la Banca Mondială . Au trecut 2 ani si doua luni de la Colectiv iar Ministrul Sanatatii tot nu are Raportul Colectiv. Au trecut 26 de luni si nimeni nu a identificat problemele si nu a luat masurile care sa duca la evitarea unei noi crime numite Colectiv. Vinovatii sunt protejati de hotarari politice la care procurorii adera cuminți. In Colectiv politicul a ucis. Dupa Colectiv , politicul si justitia protejeaza vinovatii si continua sa ucidă. Domnule Ministru Bodog , unde este Raportul Colectiv? Care sunt masurile luate? In ce stadiu se afla cele 4 sectii de mari arsi promise??”, scrie Eugen Iancu pe pagina sa de facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii