O fetiță de 8 ani, căutată de zeci de persoane și câini de urmă după ce a plecat de acasă
O fetiță de 8 ani, căutată de zeci de persoane și câini de urmă după ce a plecat de acasă
Social

Cât de activă a fost poliția română de sărbători

Cât de activă a fost poliția română de sărbători

Cât de activă a fost poliția română de sărbători – Poliția Română a fost destul de activă de sărbători intervenind în a 2a zi de Cărciun la peste 3.500 de evenimente și constatând peste 700 de infracţiuni. S-au aplicat peste 3,500 de sancțiuni contravenționale cu valoare de peste 1 milion de lei.

În toată ţara, potrivit IGPR peste 7.419 de polițiști au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru menținerea ordinii și siguranței publice. S-a intervenit la la 3.559 de evenimente, dintre care 3.043 au fost sesizate prin 112, fiind organizate 218 acţiuni.

Poliţiştii au constatat 701 infracţiuni, dintre care 124 în flagrant delict. În cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive și au fost depistate cinci persoane urmărite naţional sau international. IGPR informează că, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 3.487 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.089.508 lei şi au confiscat mai multe bunuri.

Comunicatul IGPR mai precizează:

„În cadrul acţiunilor pentru siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi, poliţiştii rutieri au constatat 127 de infracţiuni la regimul rutier, iar ca măsură complementară au fost reţinute 267 de permise de conducere şi au fost retrase 51 de certificate de înmatriculare”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.