Viorica Dăncilă, lovitură pentru Uber și Taxify. Ce se întâmplă cu cele 2 companii
Ultima oră. Uber și Bold au primit autorizație de la Ministerul Comunicațiilor
Social

Care e noul avantaj de la UBER

Care e noul avantaj de la UBER

Care e noul avantaj de la UBER – UBER a decis că deținerea unui card nu trebuie să împiedice pe nimeni să încerce un serviciu sigur și de încredere, așa ca a introdus plata cu numerar. Opțiunea de plată în numerar este disponibilă și pentru potențialii utilizatori ai serviciului din România.

 Cum să platești cu numerar la UBER?

  • Deschide aplicația Uber
  • Introdu destinația către care te îndrepți în câmpul ”Unde mergi?”
  • Apasă în partea de jos a ecranului (sub opțiunile Uber disponibile în orașul tău) pentru a selecta metoda de plată. Dacă nu ai introdus un card bancar în contul tău, opțiunea de plată în numerar va fi selectată automat.
  • Comandă o mașină. Un șofer partener va ajunge la tine în câteva minute pentru a te conduce la destinație
  • Când ajungi la destinație, șoferul partener va închide cursa iar suma finală de plată va fi afișată pe ecranul aplicației șoferului tău partener.
  • Atenție! Suma finală de plată ia în considerare eventualele reduceri sau coduri promoționale pe care le-ai introdus în contul tău de utilizator. De exemplu, dacă beneficiezi de o reducere de 10 lei la prima ta cursă Uber, iar pe ecranul aplicației șoferului tău partener apare suma de 11 lei, înseamnă că valoarea totală a cursei este de 21 lei
  • Plătește suma afișată pe ecranul șoferului partener. Șoferul partener îți va da rest, dacă este cazul
  • Vei primi un email cu sumarul cursei pe adresa asociată contului tău. Descarcă chitanța pentru cursă apăsând pe link-ul ”Descarcă chitanță” din partea de jos a email-ului.

Ce este proiectul ”De la CASH la Card”?

Un parteneriat strategic cu BCR pentru a încuraja utilizatorii să aibă încredere în plățile electronice și să le utilizeze zi de zi.

Dacă plătești prima ta cursă Uber cu numerar și introduci apoi în aplicație cardul tău BCR Visa, te bucuri de 5 curse Uber gratuite, în limita a 15 lei fiecare.

În premieră pentru România, poți folosi ca metodă de plată și cardul tău prepaid.

De ce serviciul rămâne la fel de transparent?

Toate tranzacțiile cu numerar vor fi înregistrate digital și vor fi contabilizate.

Facturile fiscale pentru fiecare cursă sunt disponibile în contul online al fiecărui utilizator la http://riders.uber.com.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.