Probe de microfon lângă coroanele de flori. Doliul e de 40 de zile
Probe de microfon lângă coroanele de flori. Doliul e de 40 de zile
Social

ATAC la Gabriela FIREA. ”Își bate joc de memoria Regelui Mihai”

ATAC la Gabriela FIREA. ”Își bate joc de memoria Regelui Mihai”

ATAC la Gabriela FIREA. ”Își bate joc de memoria Regelui Mihai” – Cu toate că încă nu au trecut cele 40 de zile de Doliu, anunțate de Casa Regală a României în memoria Majestății Sale regele Mihai I de România, în fața Palatului Regal, din Piața George Enescu din Capitală locul în care a fost depus trupul neînsuflețit al celui care a fost ultimul Rege al României se fac intense pregătiri de petrecere.

Faptul că Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a decis ca cel mai GRANDIOS REVELION din istoria României să se desfășoare în fața coroanelor depuse în memoria regelui Mihai I i-a indignat pe cei care l-au iubit și respectat pe acesta.

Monarhiștii, și nu numai, și-au exprimat profunda indignarea față de edilul Bucureștiului, pe care o acuză de fățărnicie.

” A făcu pe pioasa și a dat numele unei străzi și a unui parc în  București, Regele Mihai. Și-a cam bătut joc de memoria Majestății Sale cu aceste idei stupide. Asta a făcut-o așa de imagine, căci e expertă în manipularea oamenilor. Nu a avut niciodată respect sau admirație față  de MAJESTATEA SA. Cum să faci petrecere tocmai pe locul unde zeci de mii de români au stat pioși la rând să-și ia rămas bun de la Rege. Nu mai vorbesc de faptul că nu ține cont de cele 40 de zile de doliu ale Casei Regale. Firea avea tot timpul din lume să facă Mega revelionul în orice locație din București,dar nu aici. Nu o interesează decât capitalul ei politic și imaginea.” – declară pentru newsteam. monarhiștii.

Nu numai monarhiștii sunt indignați de gestul Gabrielei Firea ci și societatea civilă.

Probe de microfon lângă coroanele de flori. Doliul e de 40 de zile

Mai mulți promotori de evenimente culturale și influenceri din mediul virtual privesc cu scepticism lista lungă de artiști ce ar trebui să se desfășoare într-o singură noapte, când sunt îndeajuns de mulți pentru a fi demni de afișul unui festival.

Bogdan Munteanu este doar unul din exemplele de promotori din spațiul virtual care a emis o părere personală pe pagina sa de Facebook cu privire la organizare și la idea de a îmbina doliul cu petrecerea:

“De remarcat că între orele 20:00 și 21:00 vor cântă nici mai mult nici mai puțin decât 8 artiști. Adică o medie de 7 minute și jumătate per artist pe scenă 🙂
Un total de 28 de artiști într-o noapte. E impresionant.
Zic că organizatorii de mari festivaluri din țară să ia notițe și să nu se mai întindă pe 3-4 zile. Se poate face totul într-o singură zi 🙂

Am observat cu stupoare și locul de desfășurare: Piața George Enescu. Adică peste drum de Palatul Regal, acolo unde trotuarul și gardul sunt pline de coroane de flori, poze ori lumânări aduse în memoria Regelui Mihai. Distracție plăcută, zic!”, spune Munteanu.

Probe de microfon lângă coroanele de flori. Doliul e de 40 de zile – Pregătirile pentru Hit Revelion sunt în toi. Probele de microfon răsună în Piața George Enescu din apropierea Palatului Regal.

Sobrietatea degajată de miile de flori ce încă străjuiesc zidurile palatului intră deja in contrast cu ceea ce se anunță a fi unul din cele mai spectaculoase momente organizate la cumpăna dintre ani. Live-ul din fața Palatului în timp ce se fac probe a ridicat mai multe voci care amintesc: “Doliul este de 40 de zile. Și este pentru o țară întreagă.”

LIVE de la Palatul Regal

ATAC la Gabriela FIREA. ”Își bate joc de memoria Regelui Mihai”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.